Bosna i Hercegovina     | 10.06.2019. 14:05 |

Podrška općine Centar Zavodu za zdravstvenu zaštitu zaposlenika MUP-a KS

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 10. juna (FENA) - Iz ovogodišnjeg budžeta općine Centar u Sarajevu dodijeljeno je 30.000 KM Zavodu za zdravstvenu zaštitu zaposlenika Ministarstva unutrašnjih poslova Sarajevskog kantona, saopćeno je iz te općine.

To je učinjeno u okviru kontinuirane finansijske i druge podrške koju općina godinama pruža zdravstvenim ustanovama na njenom području radi unapređenja pružanja medicinskih usluga stanovništvu.

Protokol o donaciji potpisali su u Općini Centar načelnik Nedžad Ajnadžić i direktor Zavoda Anes Talović.

Direktor je zahvalio Općini i načelniku za sveukupnu dosadašnju podršku ove lokalne zajednice, kao i za ovu, jednu u nizu vrijednih donacija, koja će biti iskorištena za sufinansiranje nabavke ultrazvučnog aparata za internistički kabinet.

Načelnik Ajnadžić je izrazio zadovoljstvo što Općina Centar kao društveno odgovorna lokalna zajednica ima mogućnosti i pomaže zdravstvenim ustanovama posebno kad je riječ o nabavci moderne medicinske opreme.

- Želimo da budete što savremeniji u cilju što bolje zdravstvene zaštite naših policijskih službenika. Općina Centar ostvaruje saradnju s vašom ustanovom s kojom imamo zajedničke aktivnosti, a pružat ćemo podršku i ubuduće u skladu s našim mogućnostima - Ajnadžićeve su riječi. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Počeli radovi na uređenju arheološkog parka Kalin-hadži Alijina džamije

Općina Novi Grad donirala 50.000 KM za pomoć narodu Palestine

Vrijedna donacija za Dom zdravlja u Tuzli

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta