Ekonomija     | 28.06.2019. 14:42 |

Ukupno 26 nagrada za RBI grupaciju na 'Europe Banking Awards' EMEA Finance-u

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. juna (FENA) - Raiffiesen Bank International (RBI) grupaciji je u okviru programa EMEA Finance-a "Europe Banking Awards 2018" dodijeljeno 26 nagrada.

Taj finansijski magazin je RBI proglasio najboljom bankom u Srednjoj i Istočnoj Evropi (SIE) te Zajednici nezavisnih država (ZND), a nagrađene su i sve mrežne banke u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Predsjednik Uprave Raiffeisen banke BiH Karlheinz Dobnigg izjavio je da je ta nagrada potvrda njihove misije u skladu s kojom pomjeraju granice u bankarstvu kroz kontinuirani razvoj i unapređenje.

- Osim odličnih poslovnih rezultata koje smo ostvarili na ovom tržištu u prethodnoj godini, u izazovnom vremenu digitalizacije klijenti ostaju u središtu naših aktivnosti, pokušavamo naći najbolja moguća rješenja kako bi im olakšali poslovanje sa bankom. Kroz inovacije koje uvodimo želimo omogućiti distribuciju naših usluga na efikasan način - rekao je Dobnigg. 

EMEA Finance je jedini periodični magazin koji izvještava isključivo o finansijskim događajima i uspjesima koje je inicirala i na koje utječe međunarodna finansijska industrija u EMEA regionu, saopćeno je iz Raiffiesen banke. 

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Bira se najljepša poštanska marka izdana u 2023. godini

NATO Štab Sarajevo dodijelio nagrade u čast heroja iz cijele BiH

U sjedištu Vlade FBiH uručene nagrade najzaslužnijim sportistima (VIDEO)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo