Sport     | 08.07.2019. 12:11 |

Ekipa Spalata pobjednik streetball turnira u Širokom Brijegu

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 8. srpnja (FENA) - U finalu streetball košarkaškog turnira u Širokom Brijegu, koji je okončan u nedjelju navečer u Gradskoj športskoj dvorani Pecara, našla su se dva splitska tima, a pobjedu je odnijela ekipa Spalata, koja je bila bolja od Statista 22:16.

Ekipa Spalata do finala je došla svladavši u polufinalu širokobriješku ekipu Lubura izrada, dok je momčad Statista, za koju igraju reprezentativci Hrvatske, u polufinalu bili bolji od Sarajkomerca. Branitelji naslova, sarajevski XXX ispali su u četvrtfinalu.

Po riječima jednog od organizatora turnira Hrvoja Ćavara, turnir je ponudio pregršt kvalitetne košarke u Širokom Brijegu.

- Ovo je jedan od boljih turnira ove vrste, nagradni fond je odličan, a igrači koji nastupaju su vrhunski. Sinoć nas je kiša omela pa smo se preselili u dvoranu na Pecaru, a publika je to prihvatila i došla ispratiti turnir do kraja. Ovo je jedna lijepa tradicija i mi ćemo dati sve od sebe da turnir iz godine u godinu bude što uspješniji i jači - zaključio je Ćavar.

Bilo je ovo sedmo izdanje streetball turnira u Širokom Brijegu. U konkurenciji je nastupilo ukupno 16 ekipa, a pobjednicima je pripala nagrada od dvije i pol tisuće maraka, dok je drugoplasirana ekipa osvojila 500 maraka.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Članovi udruge „Korektiv“ uređuju bunker s pogledom na Široki Brijeg

Usvojen rebalans proračuna Grada Širokog Brijega

Povećana energetske učinkovitosti zgrade Područne škole Rasno

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana