Bosna i Hercegovina     | 08.07.2019. 18:29 |

Livno: Nestali 77- godišnjak iz Drvara zadnji put viđen kod stare tvornice boja

FENA Mario Loncar

LIVNO, 8. srpnja (FENA) - Još nema nikakvih informacija o 77- godišnjem Mići Kneževiću iz Drvara koji je u petak, 5. srpnja, oko 17 sati samovoljno napustio interni odjel Županijske bolnice u Livnu te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Kako su za Fenu rečeno iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ), 77- godišnjak je spomenutog dana oko podne primljen radi liječenja na spomenuti odjel da bi pet sati kasnije, u vrijeme posjeta, napustio prostorije bolnice.

Djelatnici internog odjela su, nakon sto su uočili da je 77-godišnjak nestao, alarmirali Policijsku postaju u Livnu kao i GSS HBŽ-a da se uključe u potragu za njim.

Kako se saznaje, operativni rad u potrazi je zaveden isti dan, policija je nadzirala grad Livno uz pregled video nadzora razmještenih po ključnim gradskim lokacijama, dok su GSS - ovci s dronom pregledali putnu komunikaciju prema Drvaru.

Iz GSS HBŽ su objasnili  da je upravo pregledom kamere nestali zadnji put viđen kod stare tvornice boje i lakova u Livnu te su u ponedjeljak pozvali građane, posebno oko naselja Vazela, Matinog poda, Mušića sela, Žabljaka, Rapovina da pregledaju dobro svoje okućnice pomoćne objekte, šupe i podrume, ali i zapuštena susjedna dvorišta.

Prema opisu, nestali je na sebi imao svjetlo zelenu košulju, tamno sive hlače te je srednje visine.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Nastavljena potraga za nestalim Fuadom Hadžihasanagićem (VIDEO)

Policija u Srbiji i dalje bezuspješno traga za tijelom ubijene djevojčice

Pripadnici Oružanih snaga BiH kreću u potragu za nestalim Dragom Tanaskovićem

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu