Stranačke aktivnosti     | 12.07.2019. 07:38 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Gradski odbor PDP-a Banjaluka sinoć je na 5. redovnoj sjednici jednoglasno je predložio Branislava Borenovića za predsjednika Partije demokratskog progresa koji će biti biran na Saboru 28. septembra, kada će ujedno biti obilježeno dvadeset godina od osnivanja partije.


„Gradski odbor PDP-a Banjaluka punim kapacitetom stoji uz Branislava Borenovića i naša podrška je neupitna, snažna i jedinstvena. Vjerujemo da ćemo, u jednom demokratskom procesu, upravo Borenovića u septembru izabrati za starog – novog predsjednika PDP-a“, istakao je predsjednik Gradskog odbora PDP-a Draško Stanivuković.


On je govorio i o aktivnostima banjalučkog odbora – u prethodnom periodu je formirana većina biračkih i mjesnih odbora, a Žene demokratskog progresa, Mladi demokratskog progresa, te Izvršni odbor i Predsjedništvo su sproveli niz aktivnosti.


„Naš zacrtani cilj je 10 odbornika i gradonačelnik Banjaluke. Razgovaramo sa različitim udruženjima građana, aktivistima i želimo da izađemo iz usko-partijskog okvira. Sa nama mogu biti svi oni koji sebe vide u našim aktivnostima, bez obzira na partijsku knjižicu. Gradski odbor Banjaluka i u ljetnjim mjesecima nastavlja sa aktivnostima u punom kapacitetu“, rekao je Stanivuković.


Istakao je da su aktivnosti i glavni ciljevi u narednom periodu potpisivanje peticije da se Trg Krajine vrati slobodnim građanima, gdje bi mogli održavati mirna okupljanja. Stanivuković je takođe dodao da su mnoge planirane aktivnosti podređene inicijativi za rješavanje ekološke katastrofe koja je zadesila Banjaluku, a to je curenje otrovnog gasa piralena i da se neće odustati dok se taj problem, o čijim razmjerama svakodnevno dobijamo nove informacije, ne bude riješen.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom