Regija     | 12.07.2019. 13:32 |

Državljanin BiH i Slovenka preprodavali drogu u Hrvatskoj

FENA Agencije

ZAGREB, 12. srpnja (FENA) - Zagrebačka policija uhitila je 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i njegovu vršnjakinju slovenskog državljanstva zbog posjedovanja veće količine oružja i preprodaje kokaina i ecstasyja na čemu su zaradili najmanje 110 tisuća.

Slijedom podatka da se osumnjičeni bave preprodajom droge u iznajmljenom stanu u zagrebačkom naselju Španskom, policajci su u četvrtak ujutro na hodniku zgrade zatekli Slovenku s dva grama kokaina.

 U pretrazi stana koja je potom uslijedila policijski istražitelji pronašli su tri pištolja marke Crvena zastava sa streljivom, pet komada ecstasyja i vrećice različitih dimenzija s tragovima droge, s kojih je osumnjičena prethodno pokušala deterdžentom ukloniti tragove, javlja Hina. 

 Osim toga policajci su osumnjičenom oduzeli oko 55 tisuća kuna a njegovoj suradnici 58 tisuća za koje se sumnja da su pribavljeni prodajom droge.

 Osumnjičene policija tereti da su na zasad neutvrđen način, nezakonito nabavili i posjedovali veće količine vatrenog oružja, te da su radi preprodaje nabavljali veće količine droge. Oružje i zabranjene supstance skrivali su u stanu na području Španskog, u kojem su neprijavljeno živjeli.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Izbori u Hrvatskoj: Bračne i rođačke veze hrvatskih političarki i političara

Izbori u Hrvatskoj: Na Veliki petak u ponoć istječe rok za kandidature

Uprava policije MUP-a TK oduzela 70 kilograma droge

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom