Najave     | 15.07.2019. 15:45 |

Redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH 16. i 17. srpnja

FENA Saopćenje

BANJA LUKA, 15. srpnja (FENA) - Redovito zasjedanje Biskupske konferencije (BK) BiH, na kojemu će pod predsjedanjem kardinala Vinka Puljića sudjelovati svi članovi te konferencije, bit će održano u utorak i srijedu, 16. i 17. srpnja, u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci.

Prvog dana zasjedanja, koje će početi u 9 sati, s biskupima će se susresti apostolski nuncij u BiH mons. Luigi Pezzuto, a na zasjedanju će također sudjelovat delegati Hrvatske i Slovenske biskupske konferencije, apostolski upravitelj Križevačke eparhije mons. Milan Stipić te nadbiskup ljubljanski i predsjednik Slovenske biskupske konferencije, mons. Stanislav Zore.

Tijekom svog zasjedanja biskupi će se, među ostalim, osvrnuti i na provedbu zaključaka s prošlog zasjedanja te saslušati godišnje izvješće o djelovanju Caritasa BiH, dok će posebnu pozornost posvetiti pastoralu obitelji.

Na kraju zasjedanja, u srijedu, 17. srpnja, s početkom u 12 sati u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci bit će održana konferencija za medije na kojoj će o tijeku zasjedanja govoriti kardinal Puljić i biskup domaćin mons. Franjo Komarica, javlja KTA BiH.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

BK BiH zasjedala u Mostaru: Svećenika u BiH sve manje (VIDEO)

BK BiH zasjedala u Mostaru: Svećenika u BiH sve manje

U srijedu zajedničko zasjedanje biskupskih konferencija Hrvatske i BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!