Bosna i Hercegovina     | 19.07.2019. 15:30 |

Potvrđena optužnica protiv mladića koji je vrijeđao policajce

FENA Mario Loncar

LIVNO, 19. srpnja (FENA) - Općinski sud u Livnu potvrdio je u petak optužnicu Županijskog tužiteljstva iz Livna protiv 19-godišnjeg P.P. iz tog grada radi postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti.

Optuženi se tereti da je za vrijeme održavanja njegove maturalne zabave, 11. svibnja ove godine, oko 2.50 sati ispred PTC "Pavić", u alkoholiziranom stanju napao službene osobe koje su vršile poslove javne sigurnosti.

U opisu tog čina stoji da je djelatnicima PP Livno, koji su na mjesto događaja došli po prijavi, optuženi psovao i verbalno ih vrijeđao, a potom jednog policajaca glavom udario u bradu i prepone.

Budući da je odbijao njihove zapovjedi i nije se htio smiriti, djelatnici policije vezali su ga lisicama i stavili u službeno vozilo gdje je on za vrijeme vožnje nastavio verbalno vrijeđati i napadati policajce, a sve to nastavilo se i u policijskoj postaji.

Sudac Općinskog suda u Livnu zakazao je ročište za ponedjeljak, 19. kolovoza 2019. godine, zbog izjašnjenja o krivnji u kaznenom predmetu protiv optuženog zbog počinjenog kaznenog djela napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Podignuta optužnica protiv državljanina Litvanije zbog krijumčarenja migranata

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta