Regija     | 19.07.2019. 16:10 |

Preminuo i ranjeni pravnik đakovačkog Centra za socijalnu skrb

FENA Agencije

OSIJEK, 19. srpnja (FENA) - U osječkoj općoj bolnici u petak je preminuo Ivan Pavić, pravnik đakovačkog Centra za socijalnu skrb, teško ranjen prošlog utorka kada je štićenik Centra Andrija Drežnjak pištoljem usmrtio socijalnu radnicu Blaženku Poplašen.

Nakon ranjavanja Pavić je prevezen u osječki Klinički bolnički centar (KBC) gdje je operiran, ali je cijelo vrijeme bio u teškom stanju na intenzivnom liječenju.

 ''Unatoč poduzetim opsežnim mjerama intenzivnog liječenja, obavještavamo vas kako je pacijent danas preminuo. Ovim putem izražavamo našu najiskreniju sućut njegovoj obitelji i kolegama'', odgovorili su Hini iz ravnateljstva osječke bolnice.

 Nakon zločina koji je potresao Hrvatsku osumnjičeni Drežnjak (61) pobjegao je iz Centra za socijalnu skrb te je istu večer pronađen po dojavi građana nešto poslije 20 sati u polju između Đakova i mjesta Đakovački Selci, u blizini auto-ceste.

 Uhićen je uz uporabu sredstava vezivanja, pri uhićenju nije pružao otpor, a kod njega je pronađeno vatreno oružje i novac.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Od početka godine u Hrvatskoj uhićeno 592 krijumčara migranata- ministar

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo