Stranačke aktivnosti | Saopćenje

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U Grand hotelu Neum,  u petak 19.07. održana je konstituirajuća sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Neum. Sjednici su prisustvovala 23 od ukupno 24 člana OO HDZ BiH Neum.

Nakon jednoglasno usvojenog dnevnog reda i analize unutarstranačkih izbora po temeljnim ograncima pristupilo se izboru predsjednika i ostalih članova predsjedništva OO HDZ BiH Neum. Za predsjednika OO HDZ BiH Neum jednoglasno je izabran dr. Živko Matuško. Za njegove potpredsjednike jednoglasno su  izabrani Milan Njavro,  Zorica Sentić i Ivan Knežević, za tajnika Stjepan Zovko a za rizničara Ante Sentić.

Ostali članovi ove općinske organizacije u ovom sazivu su Tihomir Putica, Bojan Goluža, Danijel Prkačin, Ana Knežević, Mirko Pavlović, Ivica Bačić, Tonka Perić, Branimir Butigan, Milan Njavro, Ivan Krešić, Dragan Jurković, Miroslav Jurković, Mario Martić, Cvitan Konjevod, Ivan Koncul, Nikola Vukasović, Ivan Kuzman, Matej Marić i Vinko Sentić.

Ispred ovog Općinskog odbora za predstavnike u Županijski odbor HDZ BiH jednoglasno su izabrani Živko Matuško i Branimir Butigan.

Za vrijeme trajanja konstituirajuće sjednice novi/stari predsjednik OO HDZ BiH Neum je više puta u svom govoru naglasio potrebu zajedništva i jedinstva. Zahvalio se na ukazanom povjerenju te zaključio da ovaj saziv općinskog odbora posjeduje kvalitetu koju treba potvrditi svojim radom.

Na sjednici je dogovoreno da se na sljedeću sjednicu pozovu svi vijećnici HDZ BiH Neum . Cilj takvog sastanka je pronalazak rješenja za određene probleme i nesuglasice unutar stranke, a sve to na dobrobit svih stanovnika ove općine.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.