Stranačke aktivnosti     | 22.07.2019. 16:19 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović susreo se danas sa ministricom obrane BiH Marinom Pendeš i generalima iz Oružanih snaga BiH.

Razgovarano je aktualnim događanjima u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH i temama koje se odnose na međunarodne aktivnosti u okviru NATO integracijskog procesa, aktivnostima i projektima u Ministarstvu obrane, oružanih snaga i njihovom funkcioniranju.

Prilikom susreta razgovarano je i o izazovima na NATO putu BiH i modalitetima njihovog nadilaženja, te općoj društveno-političkoj situaciji i procesima u zemlji.

Europski i NATO put Bosne i Hercegovine nema alternativu, istaknuto je danas na sastanku, kao strateško opredjeljenje, kojega ne treba politizirati i na njemu zarađivati sitne političke bodove.

Meritum postojanja naše zemlje leži upravo u činjenici postojanja triju konstitutivnih naroda i bilo kakve radnje na štetu nekog drugog ili trećeg ne mogu doprinijeti stabilizaciji prilika u ovoj zemlji kao i snažnim obvezama i zadacima na našem euroatlantskom i NATO putu.

HDZ BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom