Magazin     | 22.07.2019. 17:00 |

Na Color festivalu u Brčkom zvučna imena elektroničke glazbe

FENA Saopćenje

BRČKO, 22. srpnja (FENA) - Četvrti BiH Color Festival održat će se 2. i 3. kolovoza u Brčkom gdje se očekuje oko pet tisuća ljudi za dva festivalska dana kao i nastupi brojnih zvučnih imena elektroničke glazbe.

 Najavili su to u ponedjeljak na konferenciji za novinare gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić i organizatori festivala Miloš Stankić i Dražen Zimonjić i poručili kako Brčko dobiva još jedan prepoznatljiv događaj.

 "Poznato je da u okruženju postoje slični festivali koji su postali i osobna iskaznica tih zajednica. Na ovaj način Brčko dobiva još jedan prepoznatljiv događaj koji bi se sasvim sigurno mogao uvrstiti u turističku ponudu", kazao je brčanski gradonačelnik i izrazio nadu da će uzlazna putanja ovog događaja biti nastavljena i nadalje te da će Brčko u budućnosti imati jedan prestižan festival.

 Organizatori festivala poručili su da su već potvrđena gostovanja brojnih zvučnih imena kao što su Matroda (CRO), Saberz (HUN), Wreckage (SRB), Siniša Tamamović (BIH), Space Motion (SRB) i Mike Vale (SLO).

 Istaknuli su da je pripremljeno 30.000 vrećica boje i da je najavljen dolazak gostiju iz država iz regije, a najviše iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

 "Organiziran je i kamp u sportsko-rekreativnom centru u Brki, a smještajni kapaciteti hotela i prenoćišta u gradu već su popunjeni", kazali su. 

 Koncept festivala temelji se na bacanju boja u prahu na svaki okrugli sat. Posjetitelji će ove godine moći slušati suvremeni mainstream i underground zvuk, šarati se s preko 10 vrsta boja, probati VR, igrati Playstation i razne društvene igre, kulirati u chill out zoni i još mnogo toga, priopćila je Vlada Brčko distrikta BiH.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Milić i Nišić razgovarali sa učesnicima Sajma zapošljavanja u Brčkom

U Brčkom održano savjetovanje voćara majevičke regije

U Brčkom obilježen 'Dan narcisa'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo