Magazin     | 27.07.2019. 16:27 |

Jumbo i vesela ekipa spremna za ljetnu avanturu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. jula (FENA) - Ako ste ovog vikenda prošetali centrom Sarajeva, Banja Luke, Cazina ili Mostara sigurno ste sreli neobično veselu ekipu spremnu za ljetnu avanturu, baš kao da znaju da se negdje, u sred gradske vreve, krije tajanstveno ostrvo i garantuje najbolji ljetni provod u gradu.

Oni su svoje rekvizite za zabavu pronašli u najvećoj trgovini igračaka i opreme za školu, vrt, ili ured, a svim zainteresovanim prolaznicima su poklanjali mapu na kojoj je ucrtan najbliži put do ostrva ovog ljeta. To jest, put do najbliže Jumbo trgovine, čije je otvaranje, pored građana Sarajeva, Banjaluke i Mostara, ove godine obradovalo i stanovnike Cazina, saopćava Via Media.

Prilikom osnivanja 1986. godine, osnovna djelatnost ovog brenda bila je maloprodaja igračaka. Danas, Jumbo je mnogo više od toga i broji preko 30.000 različitih artikala za porodicu i djecu, poput pribora i materijala za školu, dodataka za plažu, uredskih proizvoda, te opreme za uređenje vrta i sadnju cvijeća.

Drugim riječima, svaka Jumbo trgovina je izolovano ostrvo na kojem se svi članovi porodice mogu beskrajno zabaviti, te pronaći raznovrsne proizvode, koje će kasnije kombinovati pri kreaciji jedinstvenih iskustava za sebe ili druge. 

 

 

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Na Olimpijskom bazenu Otoka ovog ljeta uživaju svi, od najmlađeg uzrasta do treće živote dobi (VIDEO)

Danas prvi dan ljeta, u Mostar prvi ovogodišnji toplinski udar

Najavljena ljetna turistička sezona u gradu Bihaću

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'