Bosna i Hercegovina     | 31.07.2019. 15:54 |

Otkriveni krivotvoreni dokumenti Bugarske i Švicarske

FENA Saopćenje

MOSTAR, 31. srpnja (FENA) - Službenici Postrojbe granične policije Gradiška u utorak su kontrolom dvojice državljana Bosne i Hercegovine, M. Ž. (1977.) i E. D. (1996.), otkrili šest krivotvorenih dokumenata Republike Bugarske (dvije putovnice, dvije vozačke dozvole i dvije osobne iskaznice) na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška, doznaje se u srijedu iz Granične policije BiH. 

Osim krivotvorenih dokumenata, službenici ove postrojbe su, pregledom osobnog kovčega E. D., našli i manje količine opojne droge speed i tableta ecstasy.

Prema naredbama tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva u Banjoj Luci i Tužiteljstva BiH, krivotvoreni dokumenti i droga su privremeno oduzeti. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

Dan ranije, 29. srpnja, službenici PGP-a Bijeljina su, kontrolom S. S. (1994.), otkrili krivotvorenu vozačku dozvolu Švicarske Konfederacije na izlasku iz naše zemlje na prijelazu Rača.

Protiv bh. državljanina, Okružnom javnom tužiteljstvu u Bijeljini, bit će dostavljen izvještaj o kaznenom djelu "krivotvorenje isprave". 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kuprešaković u studijskom posjetu OLTIM-u u Parizu

Kuprešaković i predstavnici UNODC-a razgovarali o zajedničkim aktivnostima i modalitetima saradnje

Pripadnici Granične policije BiH spriječili krijumčarenje 22 strana državljana

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo