Kultura     | 01.08.2019. 15:26 |

Koncert filmske glazbe u Posušju s gotovo 40 izvođača oduševio publiku

FENA Saopćenje

POSUŠJE, 1. kolovoza (FENA) - Glazbeno-scenska i multimedijalna manifestacija "Koncert filmske glazbe", na kojoj su se uživo na raznim instrumentima izvodile poznate filmske teme i soundtrackovi, održana je u srijedu navečer u Posušju.

Na drugom izdanju ovog koncerta, Kućni Bend Filmske Glazbe, čiji su članovi ujedno i organizatori cijele manifestacije, na svojim instrumentima nosio je najveći dio koncerta u kojem se ispreplela video produkcija, svirka, interakcija s publikom, kazališni igrokaz i vrhunska izvedba gotovo 40 izvođača, priopćili su organizatori.

Na pozornici su se izmjenjivali i učenici glazbenih škola iz Posušja i Širokog Brijega, studenti i profesori glazbe iz Zagreba, Mostara i Sarajeva, Rock Akademija Posušje, obiteljski bendovi kao i vokali iz Posušja.

Nemoguća misija, Harry Potter, Titanic, Vatrene kočije, Hrabro srce, Igra prijestolja, Divljina, Pijanist i Desperados instrumentali su čija je izvedba na Koncertu filmske glazbe oduzimala dah.

Ostatak programa činile su izvedbe glazbe iz filmova Prljavi ples, potom Pretty woman, Hod po rubu, Frozen, Duga mračna noć, Moonwalk, Nafaka, Trainspotting, A Star is Born, a program je nadopunila i plesna izvedba na teme iz Pirata s Kariba i Footlossea.

Koncert je po riječima organizatora, ove godine dignut na veću razinu te je učinio da Posušje postane mjesto održavanja najljepše priče o prijateljstvu, stvaranju i glazbi koju se rijetko može doživjeti.

"Prema reakcijama publike očekivanja su ne samo ispunjena nego i premašena. Posušje je nakon ovogodišnjeg Koncerta filmske glazbe postalo mjesto za dvoje, za film i glazbu", priopćili su organizatori.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Posušju otkriven kućni laboratorij za uzgoj marihuane

Završeno dvodnevno gostovanje AJB DOC Film Festivala u Posušju

Posušje: 90 godina školstva na Gracu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'