Bosna i Hercegovina     | 15.08.2019. 08:29 |

Čavara i Martić posjetili Kreševo

FENA Saopćenje

KREŠEVO, 15. kolovoza (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara zajedno s federalnim ministrom prostornog uređenja Josipom Martićem posjetio je općinu Kreševo.

Na sastanku u općini, kojem je nazočio i predsjednik ŽO HDZ-a BiH Srednjobosanske županije Radoje Vidović, načelnik općine Kreševa Renato Pejak upoznao je predsjednika Federacije i ministra Martića s realiziranim i planiranim projektima koji su od velikog značaja za sveopći napredak spomenute općine, izrazivši pritom zahvalnost županijskoj i federalnoj razini vlasti na potpori u njihovoj realizaciji, priopćeno je iz Ureda predsjednika FBiH.

Tijekom posjeta, upriličen je obilazak radova na regionalnoj cesti Kreševo – Kiseljak, čija vrijednost radova iznosi 2.244.060 maraka, a sredstva je, kroz kreditno zaduženje Vlade ŽSB kod Razvojne banke Federacije BiH, osigurala županijska Direkcija za ceste. Upriličen je obilazak i zgrade Srednje škole "Kreševo", za koju je Federalno ministarstvo prostornog uređenja osiguralo 50.000 maraka, u svrhu realizacije projekta utopljavanja zgrade SŠ "Kreševo".

Predsjednik Federacije BiH kazao je kako je općina Kreševo primjer uspješnog rada lokalne vlasti i ostvarivanja rezultata kroz suradnju viših i nižih razina vlasti.


(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Veleposlanik SAD-a u BiH u službenom posjetu Brčko distriktu

Bradara posjetila Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Crna Gora: Prosvjed građana zbog Dodikovog posjeta

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo