Regija     | 22.08.2019. 10:43 |

Pet osoba ozlijeđeno kod Knina, navodno gledali Crvenu zvezdu

FENA Agencije

ŠIBENIK, 22. kolovoza (FENA) - Pet osoba, među kojima i jedan maloljetnik, lakše je ozlijeđeno u srijedu navečer u Uzdolju kod Knina kada ih je nekoliko nepoznatih osoba napalo u kafiću, isto se dogodilo i u mjestu Đevrske također na kninskom području, ali tamo nitko nije ozlijeđen, a lokalni portali pišu da su bili napadnuti jer su gledali prijenos utakmice beogradske Crvene zvezde.

Šibensko-kninska policija u četvrtak je priopćila kako je sinoć oko 22.30 sati u mjestu Uzdolje nekoliko zasad nepoznatih osoba u tamošnjem kafiću verbalno i tjelesno napalo vlasnicu i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta.

Tom je prilikom pet osoba lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik.

Nakon toga, oko 22,50 sati, u mjestu Đevrske je također nekoliko nepoznatih osoba verbalno, a potom i fizički napalo vlasnika kafića i goste te oštetili inventar, no nitko nije bio ozlijeđen.

"Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari. Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje", zaključuju u policiji, prenijela je Hina.

 Lokalni portali navode kako su se oba incidenta dogodila u kafićima gdje se pratio prijenos utakmice beogradske Crvene zvezde, koja je sinoć igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo