Sport     | 27.08.2019. 11:06 |

Ćorić: Tri boda i pobjeda imperativ protiv Sarajeva

FENA Ivan Crnjac

ŠIROKI BRIJEG, 27. kolovoza (FENA) - U zaostaloj utakmici nogometne Premijer lige BiH u srijedu će se na Pecari sastati NK Široki Brijeg i FK Sarajevo, a trener Širokog Denis Ćorić najavio je da su pobjeda i tri boda imperativ.

- Od prve minute krenut ćemo po pobjedu. Znamo da nam tri boda puno znače, znamo i što nas očekuje. Protivnik je prošlogodišnji prvak, znamo o kakvoj se ekipi radi, prvi su i sada, a vidjeli smo koliko ozbiljno nastupaju u europskim utakmicama, ali mi imamo svoju računicu - kazao je Ćorić na konferenciji za novinare.

Trener Širokog kratko se osvrnuo i na subotnju utakmicu sa Željezničarom, koja je završila podjelom bodova 3:3, istaknuvši kako postoji žal za propuštenim vodstvom od 3:1, ali su sada sve misli usmjerene na Sarajevo.

Govoreći o zdravstvenom biltenu igrača, Ćorić je kazao kako Dražen Bagarić i Toni Jović imaju manjih zdravstvenih problema, a hoće li biti spremni za sutrašnju utakmicu znat će se nakon večerašnjeg treninga.

Bagarić bi u srijedu mogao upisati svoj posljednji nastup u dresu Širokog Brijega s obzirom da je izvjestan njegov odlazak u slovenske Domžale, iako iz kluba još nisu službeno potvrdili taj transfer.

Makedonac Viktor Angelov mogao bi zamijeniti Bagarića. Taj 25-godišnjak, rođen u Dortmundu, prošao je Borussijinu nogometnu školu, bio je reprezentativac Sjeverne Makedonije u mlađim uzrastima, dok je za seniorsku reprezentaciju upisao jedan nastup. Očekuje se da Angelov nakon liječničkog pregleda potpiše za Široki.

Na konferenciji za novinare govorio je i branič Širokog Brijega Bernardo Matić koji je bio optimističan pred sutrašnji derbi.

- Sarajevo je težak protivnik, najteži mogući u ovom trenutku, ali je to ujedno i naš najveći motiv. Moramo krenuti ozbiljno u utakmicu i uzeti sva tri boda - kazao je Matić.

Utakmica NK Široki Brijeg - FK Sarajevo igra u srijedu od 20 sati na Pecari, a najavljen je dolazak oko 200 navijača Sarajeva.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana