FENA biznis     | 30.08.2019. 10:27 |

Addiko banka - Donacija namještaja za SOS Dječije selo Sarajevo

FENA Saopćenje

Predstavnici Addiko banke uručili su donaciju namještaja SOS Dječijem selu Sarajevo, i to 10 ormara i 18 stolova koje će djeca i mladi koristiti u svojim sobama u porodičnim kućama. Ova praktična donacija olakšat će svakodnevno učenje i spremanje za školu.

"Mi smo u okviru naše stratregije društveno odgovornog poslovanja odlučili donirati namještaj SOS Dječijem selu u Sarajevu kako bismo djeci i mladima dodatno unaprijedili boravak u kućama. Addiko banka kontinuirano radi na projektima koji unapređuju životne uslove djece i mladih, i ovo je samo jedna u nizu takvih aktivnosti. Sarađujemo sa SOS Dječijim selima BiH već nekoliko godina, nastojeći izgraditi partnerski odnos. Zadovoljstvo nam je da je SOS Dječije selo partner koji nam pomaže u realizaciji aktivnosti društveno odgovornog poslovanja", istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank dd Sarajevo.

"Zahvalni smo Addiko banci što je prepoznala SOS Dječija sela BiH kao pouzdanog partnera u brizi za djecu. Addiko banka svojim aktivnostima jasno pokazuje da su joj prioriteti na polju društveno-odgovornog poslovanja aktivnosti koje se tiču dobrobiti djece i iznimno nam je drago što se uvijek sjete naše organizacije koja ima misiju osigurati da svako dijete odrasta u okrilju porodice", istakla Dženita Subašić Radonić, direktorica Odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije. 

 

Emir Jildizlar
Menadžer korporativnih komunikacija
Corporate communication manager

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Addiko Bank Sarajevo pridružila se projektu USAID Turizam

Addiko Bank Sarajevo slavi 6. rođendan i poklanja prvu ratu kredita

Saradnja Addiko Bank Sarajevo i ZEOS Eko – sistema u upravljanju elektronskim otpadom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo