Regija     | 02.09.2019. 09:58 |

U teškoj prometnoj nesreći u Hrvatskoj poginuo 26-godišnji državljanin BiH

FENA Ivana Banovic

KARLOVAC, 2. rujna (FENA) - U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 19.25 sati dogodila na Državnoj cesti 1 (D-1) u Cerovcu Vukmanićkom nedaleko Karlovca, život je pod prikolicom tegljača izgubio 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, potvrdila je jutros karlovačka policija.

Opisujući nesreću navode da je 57-godišnji hrvatski državljanin koji je sjedio za volanom tegljača zagrebačkih registarskih oznaka iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem te udario u osobno vozilo koprivničkih registracijskih oznaka koje mu je dolazilo u susret.

Teretno vozilo spuštalo se sa Slunjskih Brda, a udar u automobil je bio strašan. Tegljač se prevrnuo, a onda zajedno s automobilom otklizao van kolnika na zelenu površinu kraj ceste, pri čemu se dio tereta s priključnog vozila, ambalaža s prehrambenim proizvodima, prevrnuo na osobno vozilo, javlja Jutarnji list.

- Tom prilikom smrtno je stradao 26-godišnji vozač, a 36-godišnji putnik iz osobnog automobila i 57-godišnji vozač teretnog automobila teško su ozlijeđeni. Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice, a promet je bio u prekidu od trenutka nesreće do 23.40 sati - kažu u PU karlovačkoj, navodeći da se i dalje provodi kriminalističko istraživanje.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

Nekoliko osoba poginulo u sudaru autobusa u blizini Leipziga

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo