Stranačke aktivnosti     | 02.09.2019. 12:04 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

„Iako Vlada Hercegovačko-neretvanske županije i nakon prošlogodišnjih izbora uspješno, kao i do sada, nastavlja brojne projekte od interesa za građane, posljedice neformiranja vlasti u HNŽ ipak se osjete“, kazao je dr. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko - neretvanske županije.

„Zbog poteškoća u završetku konstituiranja Skupštine HNŽ-a mnoga bitna zakonska rješenja poput izmjena i dopuna Zakona o zaštiti obitelji s djecom čekaju usvajanje“, naglasio je Herceg.

„Budući da su pred nama ozbiljni izazovi osobito u području zdravstva, obrazovanja i sigurnosti, nadam se kako će se, kroz dijalog i kompromis, riješiti otvorena pitanja i što prije formirati vlast u HNŽ-u. Vlada, unatoč svemu, pokušava naći dijalog sa zdravstvenim djelatnicima koji traže nastavak provedbe kolektivnog ugovora, iznašla je rješenje za tehnološki višak prosvjetara, i u drugim područjima u stalnim je kontaktima i pregovorima sa sindikatima kako bi se svi problemi riješili na dobrobit svih u ovoj županiji. Funkcioniranje županije svima nam je zajednički prioritet.

Uvjeren sam kako bi završetak formiranja vlasti bio dodatni poticaj za nastavak pozitivnih trendova koje je ova Vlada do sada postigla“, zaključio je dr. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko - neretvanske županije.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo