Bosna i Hercegovina     | 02.09.2019. 13:16 |

Savjetnica Grada Mostara posjetila osnovne škole

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. rujna (FENA) - U povodu početka nove školske godine, danas je glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina sa suradnicima posjetila Osnovnu školu Petra Bakule i Osnovnu školu Mustafa Ejubović Šejh Jujo- Područnu školu na Tekiji.

Tim povodom, glavna savjetnica Grada Mostara svim učenicima i nastavnom osoblju poželjela je sretan početak nove školske godine, napose onima koji su ove godine krenuli u prvi razred.

"Kao glavna savjetnica Grada Mostara i uime gradonačelnika želim naglasiti kako će Grad Mostar i sve njene službe učiniti sve što je u našoj moći i kompetenciji kako bi svi učenici i učenici imali kvalitetne i primjerene vremenu uvjete za nastavu i učenje, a njihove učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici te profesori i profesorice imali primjeren status i uvjete za kvalitetnije odgajanje i educiranje učenika i učenica", kazala je Komadina.

Sretan početak nove školske godine poželjela je i roditeljima.

"Vaša je uloga najvažnija, jer samo u suradnji i međusobnom razumijevanju roditelja i učitelja, nastavnika i profesora, možemo doći do zajedničkog cilja, a on je odgoj i obrazovanja naše djece", poručila je Komadina.

Iz Grada Mostara podsjetili su kako je u prvi razred osnovnih škola na području Mostara, odnosno u 24 osnovne škole kojima je Grad Mostar osnivač, u školskoj 2019./2020. godini upisano 934 učenika i učenica, dok je u prve razrede srednjih škola u Gradu Mostaru, odnosno u 19 srednjih škola čiji je osnivač Grad Mostar, upisano njih ukupno 1.189.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Izložbom Sofije Naletilić večeras počinju Dani Matice hrvatske Mostar

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta