Stranačke aktivnosti     | 02.09.2019. 15:56 |

Priopćenje za javnost HNS-a

FENA Saopćenje

Mostar, 1. rujna 2019. godine


Poštovani gospodine Palmer,

koristim ovu prigodu da Vam kao predsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH, i u svoje osobno ime, uputim iskrene čestitke prilikom imenovanja na funkciju posebnog predstavnika državnog tajnika SAD-a za Zapadni Balkan.

Duboko sam uvjeren kako ćete ukazano povjerenje odgovorno iskoristiti i svojim budućim radom doprinijeti daljnjem jačanju stabilnosti i suradnji u regiji.

Dužnosnici HNS-a BiH i HDZ-a BiH predvodnici su integracija Bosne i Hercegovine u Europsku uniju i NATO. Ustrajno inzistiramo na otvaranju procesa pregovaranja, te dobijanja kandidatskog statusa za ulazak u EU. Iznimno je važno da Bosna i Hercegovina svojim novim iskorakom kroz politički dogovor konstitutivnih naroda što prije postigne kompromis kako bi postali dio velike obitelji EU i NATO-a.

Čvrsto vjerujem da će Vaše imenovanje potaknuti razgovor te pridonijeti sporazumu unutar BiH ka europskim i euroatlantskim integracijama.

Uz izraze osobitog poštovanja i želju za uspjehom u budućem radu, srdačno Vas pozdravljam.

Dr. Dragan Čović

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

HNS

Vezane vijesti

Obustavljen postupak protiv HNS-a za utakmicu s Armenijom

UEFA pokrenula postupak protiv HNS-a zbog Armenije

HNS daje podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom