Regija     | 03.09.2019. 11:40 |

Finkinja na Braču zadobila više ubodnih rana

FENA Agencije

BRAČ, 3. rujna (FENA) - Više ubodnih rana zadobila je Finkinja (59) koju je u ponedjeljak popodne na Braču napao muškarac kojega je policija uhitila i privela u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, doznaje Hina u utorak u splitskoj policiji.

Dojavu da je na području Supetra ozlijeđena žena te da ima ubodnu ranu, policija je dobila u 16,25 sati. Policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći izašli su na mjesto događaja odakle je ozlijeđena žena helikopterom odvezena u splitsku bolnicu. Radi provođenja kriminalističkog istraživanja, u službene je prostorije potom doveden muškarac koji se dovodi u vezu s događajem.

Kako su rekli u policiji, muškarac je također odvezen na pružanje liječničke pomoći, a liječnici su utvrdili da je zadobio lakše tjelesne ozlijede u vidu porezotine i udarca u ruku i nogu.

 Finska državljanka zadržana je u splitskoj bolnici na daljnjem liječenju, policija kaže kako je zadobila više ubodnih rana. 

Još se utvrđuju pojedinosti tog događaju o kojem je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo, a traje i kriminalističko istraživanje, prenosi Hina.

 Mediji pišu kako je Finkinju nožem u vrat uboo njen partner, također finski državljanin. 

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Pokušavajući izbjeći privođenje skočio s prvog kata kuće i poginuo

Anušić: Hrvatski piloti dovest će u četvrtak prvih šest Rafala

Plenković: Mi ćemo formirati većinu u Hrvatskom saboru

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta