Najave     | 04.09.2019. 10:33 |

Kampanja o podizanju svijesti o dječjem raku u subotu u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 4. rujna (FENA) - Kampanja "Zlatni septembar", koja za cilj ima podizanje svijesti o svim aspektima borbe s dječjim rakom, u subotu, 7. rujna, na prvom katu Mepas Malla od 12 do 17 sati stiže i u Mostar.

Udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka" od 1. rujna u Sarajevu krenulo je s kampanjom Zlatni septembar - mjesec podizanja svijesti o dječjem raku pod sloganima "Život poslije raka" i "Borba se nastavlja".

Mostar se osvjetljenjem Starog Mosta u zlatnu boju i projekcijom zlatne vrpce već prve noći rujna priključio podizanju svijesti o dječjem raku, a poželjet će i dobrodošlicu Udruženju u sklopu ove kampanje.

Isto tako, u sklopu ove kampanje u subotu će u Cinestaru Mostar premijerno biti prikazan i film "Velika bijela kuća" s početkom u 19 sati.

"Borba koju mališani oboljeli od raka prolaze sa svojim obiteljima mukotrpna je, teška i duga, a nerijetko su nakon izlječenja prisutne i brojne posljedice samog liječenja s kojima se moraju nositi. Upravo tijekom ovog, nama bitnog mjeseca želimo ukazati na probleme s kojima se susreću mališani i njihove obitelji nakon intenzivnog bolničkog liječenja te na njihove potrebe nakon izlaska iz bolnice", kazali su iz udruženja "Srce za djecu".

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana