Bosna i Hercegovina     | 04.09.2019. 13:16 |

Obnovljena područna škola Donji Crnač u Širokom Brijegu

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 4. rujna (FENA) - U sklopu projekta poboljšanja energetske učinkovitosti i u svrhu poboljšanja uvjeta za održavanje nastave, na područnoj osnovnoj školi u Donjem Crnču u Širokom Brijeg izvedeni su radovi na zamjeni vanjske stolarije, utopljavanju tavanice, fasaderski radovi, a zamijenjen je i dotrajali krov.

Škola u Donjem Crnču dobila je i centralno grijanje, a ukupna vrijednost radova prelazi 100 000 maraka, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Grada Širokog Brijega.

Federalno ministarstvo prostornog uređenja financiralo je projekt sa 70 000 maraka kroz dva poziva. Grad Široki Brijeg aplicirao je u 2018. godini i tada osigurao 50 000 maraka, dok je u 2019. godini osigurao 20 000 maraka. Ostatak potrebnih sredstava osigurano je kroz Proračun Grada.

Početak školske godine u Zapadnohercegovačkoj županiji planiran je u ponedjeljak, 9. rujna, kao i nastava u navedenoj školi, a do tada će se okončati sitni i završni radovi kako bi djeca mogla sjesti u svoje školske klupe, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Članovi udruge „Korektiv“ uređuju bunker s pogledom na Široki Brijeg

Usvojen rebalans proračuna Grada Širokog Brijega

Povećana energetske učinkovitosti zgrade Područne škole Rasno

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'