Stranačke aktivnosti     | 09.09.2019. 08:53 |

Saopćenje za javnost KO SDA ZDK

FENA Saopćenje

OBEĆANO-ISPUNJENO Počinje rekonstrukcija puta prema Babinu!

Kantonalni odbor SDA ZDK daje punu podršku Vladi Zeničko-dobojskog kantona u realizaciji projekata iz izbornog programa „101 projekat za jak ZDK".

Jedan od planiranih je projekat rekonstrukcije lokalnog puta Bolnica-Babino. Odluka koju je Vlada ZDK donijela o izdvajanju milion KM za rekonstrukciju dijela ovog puta govori o opredjeljenosti SDA da realizuje ovaj projekat bez obzira na stalne opstrukcije i bespotrebnu politizaciju ovog projekta u 2018.godini.

KO SDA ZDK očekuje da se ubrza i realizacija projekta rekonstrukcije puta Čajdraš-Ovnak jer su stvoreni svi potrebni uslovi za realizaciju istog. Sredstva za ovaj projekat odobrena su još u protekloj godini, a izabran je i izvođač radova. Iskreno se nadamo i očekujemo da ovi projekti neće ponovo doći u pitanje zbog politikanstva, i po nama, neodgovornog ponašanja određenih lokalnih političara. Svima nam je, ili bi bar trebao biti cilj da naši građani imaju uređene i sigurne putne komunikacije. Radove na ovim projektima treba ubrzati, obzirom na građevinsku sezonu.

KO SDA ZDK ostaje čvrsto opredjeljen na realizaciji programa „101 projekat za jak ZDK" i u narednom period gdje nam predstoji realizacija još mnogo važnih projekata koji će za rezultat imati kvalitetnije uslove života svima koji živimo u ZDK.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO SDA ZDK

KO SDA ZDK potvrdio izbor Nezira Pivića za mandatara nove Vlade ZDK

Saopćenje za javnost KO SDA ZDK

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom