FENA.BIZ | Saopćenje

Velika nagradna igra do 1. oktobra - 'Bingo i Pan časte iz dana u dan'

Foto FENA/McCANN Sarajevo

„Bingo i Pan časte iz dana u dan“

Kompanija Carlsberg BH u saradnji sa lancem trgovina Bingo pripremila je sjajne vijesti za sve ljubitelje Pan piva. Osim uživanja u najdražem okusu, za svaku kupovinu Pan piva sada mogu biti i nagrađeni, i to u sklopu velike nagradne igre „Bingo i Pan časte iz dana u dan“. 

Za učešće u nagradnoj igri koja traje do 1. oktobra, potrebno je kupiti jedan od Pan proizvoda u bilo kojoj Bingo trgovini u Federaciji BiH te na broj 091 210 114 poslati SMS sadržaja: PAN (razmak) BROJ FISKALNOG RAČUNA, te obavezno sačuvati fiskalni račun kao dokaz o kupovini.

Svakog dana tokom trajanja nagradne igre najsretniji će imati priliku da osvoje jedan od tri PAN ruksaka, a svakog ponedjeljka i po tri PAN lazy bag-a ili PAN frižider. Svi oni koji ne budu izvučeni u dnevnim i sedmičnim izvlačenjima, ostaju i dalje u bazi, sve do finalnog izvlačenja. Glavna nagrada, koja će obradovati jednog Pan fana je putovanje u Istanbul za dvije osobe.

Imena dnevnih i sedmičnih dobitnika se mogu provjeriti na Facebook stranicama Pan BiH i Bingo, gdje se nalaze i sve informacije o nagradnoj igri. Svi dobitnici će neposredno po izvlačenju biti telefonski kontaktirani, a nagrade će im biti dostavljene na kućnu adresu.

Pozovi na PAN, osvježi dan!                           

 

Kontakt informacije:

McCANN Sarajevo

Zmaja od Bosne 74, 71000 Sarajevo,
Bosna i Hercegovina
t + 387 33 267 110
f + 387 33 267 121  
alena.kulenovic@mccann.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.