Ekonomija     | 10.09.2019. 13:33 |

Javni poziv za dodjelu sredstava u okviru 'USAID/Sweden FARMA II' projekta

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 10. rujna (FENA) - Zajednički projekt USAID-a i Vlade Švedske “Projekt razvoja tržišne poljoprivrede II” (FARMA II) raspisao je novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava kojim će podržati ulaganja u inovacije u poljoprivredu, jačanje uloge žena, mladih i marginaliziranih grupa te novoosnovanih poduzeća, kao i aktivnosti promocije poljoprivrednih proizvoda, s ciljem povećanja prodaje i osiguranja pristupa tržištu.

Ukupno raspoloživi grant fond za ovaj poziv je oko 1,2 milijuna dolara, a USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativne sastanke na kojim će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i upute za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Informativni sastanci bit će održani 16. rujna u Banjoj Luci, 18. rujna u Sarajevu, 19. rujna u Mostaru i 20. rujna u Tuzli.

Javni poziv nije otvoren za individualne poljoprivredne proizvođače (fizička lica), a sva pojašnjenja i upute mogu se dobiti putem e-mail adrese grants@farmabih.ba ili na stranici projekta, izvijestili su iz Vlade Posavske županije.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Općina Prozor-Rama objavila javni poziv za subvencioniranje rješavanja stambenog pitanja mladih

Ministarstvo privrede BPK Goražde podržava rekonstrukciju bazena u Vitkovićima

Delić: Krajem februara javni poziv da se osobe sa invaliditetom zaposle na slobodnom tržištu rada

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'