FENA biznis     | 13.09.2019. 10:34 |

Dva zlatna BAM-a za Raiffeisen banku

FENA Saopćenje

Banka dobitnik nagrade Zlatni BAM za 2018. godinu u kategoriji „Najveći dionički kapital“ kao i plakete za „Najagilniji PR tim“
 

Nagrade koje je Raiffeisen banka dobila dodatno potvrđuju činjenicu da smo na pravom putu kada govorimo o našoj stabilnosti i poslovanju na ovom tržištu. Našim klijentima smo dostupni putem mreže od 100 poslovnica širom Bosne i Hercegovine ali i kroz inovativne digitalne kanale poslovanja s bankom. Na ovaj način želimo klijentima ponuditi fleksibilnost poslovanja s nama ali i što kvalitetniju, bržu i bolju uslugu. Želio bih se zahvaliti klijentima koji su nam ukazali svoje povjerenje ali i cijelom Raiffeisen timu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Tokom svečane ceremonije sedamnaeste po redu, Raiffeisen banci je uručena nagrada Zlatni BAM za 2018. godinu u kategoriji „Najveći dionički kapital“ kao i plaketa za „Najagilniji PR tim“.

„Danas se s ponosom osvrćemo na sve saradnje, događaje i kampanje koje smo uspješno realizovali i propratili kroz naše PR aktivnosti. Vrijeme smo posvetili stvaranju dobrih ideja i još boljih priča kroz dvosmjernu, fer i transparentnu komunikaciju kako sa klijentima tako i sa medijima. Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina koji nam je dodijelio priznanje za „Najagilniji PR tim“. Ovakve nagrade mogu samo biti dodatni podstrek da u budućnosti budemo još bolji“, izjavila je Belma Hadžiomerović, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija&upravljanja održivošću Raiffeisen banke.

Zlatni BAM je godišnje priznanje koje Finansijsko poslovni magazin Banke&Biznis u BiH dodjeljuje najuspješnijim bankama u Bosni i Hercegovini od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik istih. Tokom ovogodišnje manifestacije tradicionalno su uručene nagrade u sedam kategorija, a nastavljena je i dodjela posebnih priznanja.  

 

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 99 poslovnica pruža usluge za oko 430.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Belma Hadžiomerović (033 287 452, belma.hadziomerovic@raiffeisengroup.ba),
Amra Tabaković (033 287 655, amra.tabakovic@raiffeisengroup.ba) ili
Irma Ahmetspahić (033 287426, irma.ahmetspahic@raiffeisengroup.ba)

https://raiffeisenbank.ba/

 

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću
Raiffeisen BANK

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Raiffeisen analitičari predviđaju rekordnu profitabilnost bankarskog sektora SIE

RBI dobitnik priznanja magazina „The Banker“

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!