Bosna i Hercegovina     | 15.09.2019. 10:50 |

Više tisuća Livnjaka na Livanjskoj noći u Frankfurtu

FENA Saopćenje

LIVNO, 15. rujna (FENA) - U organizaciji Livanjske zajednice "Frankfurt" u subotu je u Heusenstammu održana treća po redu 'Livanjska noć u Frankfurtu'.

U dvorani koja je okupila više tisuća Livnjaka, koji se nalaze na radu u Njemačkoj,  prigodnim riječima obratila se predsjednica Livanjske zajednice "Frankfurt" Helga Marelja istaknuvši zadovoljstvo odzivom, poželivši livanjskoj zajednici sve najbolje u njihovom budućem radu.

-Biti dio ove Zajednice je čast i drago mi je da sve više dobrih ljudi to prepoznaje i daje potporu našem radu kroz razna područja. Kroz ovakva druženja, nastojimo mladima prenijeti vrijednosti bez kojih ne bi bili ono što jesmo, a to su jezik, kultura, narodni običaji i vjera - kazala je Marelja.

Okupljanje Livnjaka u Frankfurtu ima humanitarni karakter jer od prikupljenih donacija nastoje pomoći teško bolesnoj Ani Budić, koja boluje od agresivnog oblika multipleskleroze. 

U zabavnom programu nastupile su članice HKUD Dinara Livno, "Croatia Ensemble" iz HKZ Frankfurt, duo Gloria Klišanin i Anđelo Jurić, splitska grupa „Dalmatino“ i Ludwig Band.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Elvedini Muzaferiji i Mirzi Nikolajevu uručena sportska priznanja 'IstinskI ambasador BiH'

Enrique Mora nakratko zadržan na aerodromu u Frankfurtu

Aerodrom Frankfurt obnavlja letove

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'