Sport     | 16.09.2019. 08:14 |

Toni Karačić umjesto Denisa Ćorića

FENA Ivan Crnjac

ŠIROKI BRIJEG, 16. rujna (FENA) - Trener Širokog Denis Ćorić podnio je ostavku u nedjelju navečer nakon domaćeg poraza 'Plavo-bijelih' od ekipe FK Tuzla City (1:3), a na klupi će ga zamijenit Toni Karačić, šef širokobriješke škole nogometa i nekadašnji trener U-19 reprezentacije BiH. 

 Odluku o ostavci Ćorić je priopćio nakon utakmice kazavši kako je o tome već obavijestio igrače. 

 - Dobro smo otvorili utakmicu, na vrijeme poveli, i imali dvije velike prilike za udvostručiti vodstvo. Nažalost, ponovno je izostala prava realizacija, naša stara boljka. Ne želim previše komentirati dosuđeni jedanaesterac za goste, ali je evidentno promijenio cijeli tijek utakmice – ocijenio je Ćorić.

 Ustvrdio je kako je momčad šokirao taj kazneni udarac i da nikome nije bilo jasno što je sudac svirao.

- U nastavku se nikako nismo mogli stabilizirati. Iz dvije kontre gosti su nas kaznili i čestitam im na zasluženoj pobjedi. Odlučio sam dati ostavku i otići s mjesta trenera, a i dečkima sam to već priopćio. Bila mi je čast i zadovoljstvo trenirati ovu momčad. Pokušao sam napraviti rezultat i podignuti ovu momčad, ali neke stvari se nisu poklopile, realizacija nas je koštala. Lakše je meni otići, nego igračima. Ipak, vjerujem u njih. Samo jedna pobjeda nas može dignuti, vjerujem kako će se ova momčad vratiti na pravi put - kazao je bivši trener Širokog.

Iako je Široki bolje krenuo u utakmicu i pogotkom Matea Marić u 12. minuti poveo 1:0, Tuzla se vratila te je rezultat poravnao Vojo Ubiparip u 39. minuti s bijele točke. Sajid Husejinović u 51. minuti je donio Tuzli sva tri boda, a točku na "i" postavio je ponovno Ubiparip u 62. minuti. 

 Tuzla je pobjedom na Pecari zasjela na prvo mjesto sa 17 bodova koliko ima i drugoplasirani FK Sarajevo, dok je Široki pao na deveto mjesto i nakon osam kola ima mršavih sedam bodova. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Hrvatska: Milanović demantirao Butkovića da će dati ostavku

Varadkar najavio ostavku s pozicije irskog premijera

Načelnik Generalštaba danske vojske podnio ostavku

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'