Regija     | 19.09.2019. 13:34 |

Slovaci napali maloljetnog Nigerijca i Austrijanku

FENA Agencije

SPLIT, 19. rujna (FENA) - Policija je uhitila slovačke državljane koji su u utorak u Kaštelima pijani prvo verbalno, a zatim i fizički napali maloljetnog Nigerijca i Austrijanku te vrijeđali policiju.

Policija je izvijestila da su Slovaci u dobi od 27, 29 i 31 godinu 17. rujna ispred ugostiteljskog objekta u Kaštel Gomilici verbalno i tjelesno napali maloljetnog Nigerijca i Austrijanku.

Prilikom intervencije vrijeđali su i policijske službenike zbog čega su uhićeni i privedeni u službene prostorije gdje je utvrđeno da su pod utjecajem alkohola, piše Hina.

Maloljetnoj državljanki Austrije je zbog lakših tjelesnih ozljeda pružena liječnička pomoć, dok državljanin Nigerije nije imao vidljivih ozljeda te je odbio ponuđenu liječničku pomoć.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja slovački državljani su dovedeni na prekršajni sud, uz optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prekršajnom sudu je, uz optužni prijedlog, protiv 31-godišnjeg slovačkog državljanina podnesena i kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja tjelesne ozljede, na štetu maloljetne državljanke Austrije, kažu u policiji. 

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U izraelskom napadu ubijeno 38 osoba u blizini Alepa

Ruski FSB - U napad u blizini Moskve umiješani su Ukrajina, Sjedinjene Države i Britanija

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!