Sport     | 20.09.2019. 08:16 |

'Super turnir' u futsalu ulazi u završnicu

FENA Saopćenje

MOSTAR, 20. septembra (FENA) - "Super turnir Mostar 2019." koji okuplja pobjednike i finaliste ljetnih malonogometnih turnira na području Hercegovačko-neretvanskog kantona ulazi u završnici.

Sinoć su odigrani susreti šesnaestine finala, a već večeras su na programu četvrtfinalni mečevi. Program će i danas započeti od 18 sati.

Sinoć je publika mogla uživati u odličnim mečevima, među kojim nijedan nije riješen značajnom gol razlikom u korist nekog od protivnika. Svaki meč do samog kraja bio je rezultatski neizvjestan i odlučivale su ga male nijanse.

Aladinići su porazili Carske rezultatom 3:2, i to nakon rezultatskog preokreta. Istim rezultatom Zalik je porazio ekipu Becks Glavičine, dok je Autoškola Zemir i Zlatko sa 8:5 bila bolja od IKM-a iz Konjica. Rezultatom 3:2 Boloban iz Konjica porazio je Šehovinu.

Organizatori, FC Mostar SG Staklorad zadovoljni su interesovanjem publike i odzivom ekipa, a tokom trajanja turnira zapažena su i dvojica igrača koji su zanimljivi i koji će se pratiti u budućnosti.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Obilježavanja Svjetskoga dana voda u Federaciji BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo