Bosna i Hercegovina     | 20.09.2019. 14:01 |

Premijer Topić primio nogometaše Sport kluba Atletiko 1919 iz Orašja

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 20. rujna (FENA) - Predsjednik Vlade Posavske županije Đuro Topić u prostorijama te vlade u Orašju upriličio je svečani prijem za mlade igrače i stručni stožer Sport kluba Atletico 1919 Orašje povodom osvajanja prvog mjesta mladih nogometaša na 1. memorijalnom nogometnom turniru posvećenom legendarnom glumcu Ivi Gregureviću.

Premijer Topić čestitao je nogometašima na velikom uspjehu, uz poruku da nastave s predanim radom i u budućnosti budu dobri ljudi i dobri nogometaši.

- Uspjeh ovog kluba tim je značajniji ako znamo da je turnir održan u sklopu manifestacije 'Dani hrvatskog filma- Ivo Gregurević'. Čestitam i na organizaciji sportskog susreta koji je puno više od sporta. Vlada je rado podržala održavanje ove manifestacije, uz želju da i ona postane tradicionalna - kazao je Topić.

Zahvalio je i treneru Omeru Nurkiću, koji je, kako je istaknuo, započeo ovu lijepu sportsku priču iznimno uspješnog rada s djecom.

- Pobjede nad renomiranim ekipama Dinama iz Zagreba, Osijeka i Zrinjskog iz Mostara predstavljaju veliko priznanje i motiv za još bolji rad. Vaš uspjeh je i nama pokazatelj da imamo dosta talentiranih sportaša koji se uz kvalitetan rad mogu usavršiti do razine da budu konkurentni svojim vršnjacima iz velikih nogometnih škola - poručio je premijer Posavske županije.

Trener i voditelj nogometne škole u SK Atletico 1919 Orašje zahvalio je predsjedniku Topiću na časti koju je ukazao selekciji nogometaša U-14, koja je i do sada postizala velike rezultate na međunarodnim turnirima.

- U središte turnira stavili smo manifestaciju 'Dani hrvatskog filma –Ivo Gregurević', sa željom da sa svojim sportskim prijateljima iz najvećih nogometnih akademija u regiji damo doprinos u očuvanju trajnih uspomena na našu istinsku glumačku legendu - kazao je trener Nurkić, priopćeno je iz Vlade Posavske županije.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Helez u nastupnu posjetu primio ambasadora Republike Sjeverne Makedonije Jakupa Redžepija

Helez - Sticz: Važna ulogu EUFOR-a u Bosni i Hercegovini

Predstavnici OKBiH i Magoda: Stvoriti bolje okruženje za vrhunske sportiste i olimpijce

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'