Servisne informacije     | 24.09.2019. 09:00 |

Na Bjelašnici jutros 5 stepeni, u Neumu toplo sa 17

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. septembra (FENA) - U Bosni je jutros pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini vedro. Ponegdje u centralnim i sjeverozapadnim područjima Bosne je zabilježena kiša.

Temperature zraka u 08 sati (°C): Bjelašnica 5; Livno 10; Ivan Sedlo 11; Bugojno, Gradačac, Grude, Sokolac 12; Drvar, Sarajevo, Široki Brijeg 13; Bihać, Bijeljina, Brčko, Doboj, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Trebinje, Zenica 14; Tuzla 15; Banja Luka, Mostar, Srebrenica, Stolac, Zvornik 16; Neum 17;

Danas će u Bosni preovladavati pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Dio prijepodneva u Bosni sa povremenom i slabom kišom. Na jugoistoku Hercegovine poslije podne je moguć lokalni pljusak. Vjetar slab u Bosni zapadni i sjeverozopadni, a u Hercegovini jugozapadni. Dnevne temperature od 13 do 19, na jugu od 20 do 26 °C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Toko prijepodneva sa povremenom i slabom kišom. Dnevna temperatura oko 17 °C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Sutra sunčano, narednih dana oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

U BiH jutros pretežno oblačno vrijeme

U BiH oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu