FENA biznis     | 24.09.2019. 10:29 |

Nova banka nagradila Biljanu Milić iz Zvornika

FENA Saopćenje

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

 

Nova banka nagradila Biljanu Milić iz Zvornika

 

Predsjednik Uprave Nove banke Srđan Kondić uručio je nagradu od milion bodova na Super Nova platnoj kartici, čija vrijednost iznosi 10.000,00 KM, srećnoj dobitnici Biljani Milić iz Zvornika. Gospođa Milić dobitnica je glavne nagrade u nagradnoj igri “Pitanje za milion bodova: keš ili SUPER NOVA kartica?”

„Godinama sam vjerni klijent Nove banke, ali priznajem da me je nagrada iznenadila i da u prvim trenucima nisam vjerovala da sam je baš ja dobila. Nosim lijepe utiske u Zvornik", izjavila je dobitnica Biljana Milić.

Dobitnici sedmičnih nagrada, 100.000 bodova na Super Nova platnoj kartici, čija vrijednost iznosi 1.000,00 KM su: Milorad Kulić iz Rogatice, Draženka Gajić iz Banje Luke, Ešef Mešaljić iz Srebrenika, Nemanja Bjelogrlić iz Bijeljine, Adna Ahmić iz Novog Sarajeva i Danijela Marijanović iz Mostara.

Pravo učešća u izvlačenju glavne nagrade imali su svi klijenti Banke koji su od 1. avgusta do 15. septembra napravili transakciju plaćanja Super Nova karticama, u iznosu većem od 19,99 KM. U nagradnoj igri učestvovalo je 15.139 korisnika Super Nova platnih kartica sa 84.726 vaučera.

Nova banka izdaje dvije vrste Super Nova beskontaktnih platnih kartica: debitne i kreditne. Korisnici Super Nova kartica automatski su uključeni u Klub lojalnosti Super Nova, koji omogućava sakupljanje bodova tokom transakcija plaćanja, pogodnosti u vidu popusta, besplatnih usluga Banke i ostalih pogodnosti koje nudi kompanija Mastercard. Bodove dodjeljuje Nova banka za sve transakcije plaćanja, a dodatne bodove obezbjeđuju i partneri Kluba lojalnosti Super Nova.

 

Banja Luka, 24.09.2019. godine.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom