FENA biznis     | 25.09.2019. 11:39 |

Podrška Addiko banke projektu Race for the cure

FENA Saopćenje

Poštovani,


u prilogu informacija o podršci Addiko banke projektu "Race for the cure" u okviru koje će, osim finansijske podrške banke, i zaposlenici banke dati svoj doprinos učešćem u trci.
nadamo se da ćete naći prostora i objaviti ovu informaciju u vašem mediju.  


Podrška Addiko banke projektu Race for the cure

Addiko banka je ove godine partner 12. po redu Trke/Šetnje za ozdravljenje - Race for the cure 2019, koja će se održati u Sarajevu, 29.9.2019. godine. Osim finansijske podrške organizaciji, podršku trci daju i zaposlenici Addiko banke, koji već drugu sedmicu nose roze trakice u znak podrške ovom projektu, a Addiko tim koji broji tridesetak zaposlenika će u nedjelju 29.9.trčati/šetati sa ostalim građanima.
"Trudimo se podržati događaje koji za cilj imaju promociju i prevenciju zdravlja i zdravih stilova života. Ovja projekat je veoma značajan za nas, obzirom da u Addiko banci radi oko 70% žena, kojima želimo podići svijest o nužnosti rane prevencije i redovne kontrole kao ključnim i često presudnim faktorima izlječenja. Posebno nam je drago što će i naši zaposlenici učestvovati, te pokazati solidarnost sa ženama koje su se suočile sa ovim oboljenjem", istaknuto je iz Addiko banke.

"Trka 'Race for the cure' se održava u 150 svjetskih gradova, gdje svake godine za unaprjeđenje zdravlja žena šeta/trči nekoliko miliona ljudi. Ove godine smo se pridružili evropskoj inicijativi  da se trka održi istog dana u 15 država i 22 grada. Očekujemo više od 8.500 učesnika iz Bosne i Hercegovine, a donacija Addiko banke će značajno pomoći organizaciju ovog događaja, na čemu smo neizmjerno zahvalni", istakla je Nela Hasić, regionalna direktorica Udruženja "Think Pink/Zajedno smo jedno".

Na trci će, zajedno sa ostalim građanima, učestvovati zaposlenici Addiko banke iz Sarajeva, Banjaluke i nekoliko drugih gradova u kojima Addiko banka posluje.

Hvala unaprijed.

       
Corporate Communication

Razmena informacija sa Addiko Bank a.d. Banja Luka putem e-maila je bez garancije. Zakljucivanje pravnih poslova putem ovog medija nije dozvoljeno. Ovaj e-mail moze sadrzati poverljive i/ili povlascene informacije. Ukoliko ste ovaj e-mail primili greskom, ovim putem vas obavestavamo da je svako otkrivanje, kopiranje, distribucija ili preduzimanje bilo kakvih aktivnosti u vezi njegovog sadrzaja strogo zabranjeno i moze biti nezakonito. Ukoliko ste e-mail primili greskom, molimo Vas da nas odmah obavestite tako sto cete odgovoriti na ovaj email, a zatim ga izbrisite iz vaseg sistema. 

 

Korporativne.Komunikacije.bih@addiko.com

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Addiko Bank Sarajevo pridružila se projektu USAID Turizam

Addiko Bank Sarajevo slavi 6. rođendan i poklanja prvu ratu kredita

Saradnja Addiko Bank Sarajevo i ZEOS Eko – sistema u upravljanju elektronskim otpadom

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo