FENA biznis     | 27.09.2019. 14:52 |

Večera zahvalnosti Philip Morrisa u Mostaru

FENA Saopćenje

Mostar, 27. septembar 2019. godine –  Srđan Lazović, generalni dirketor kompanije Philip Morris u Bosni i Hercegovini sinoć je bio domaćin događaja zatvorenog tipa organizovanog za poslovne partnere i prijatelje kompanije. 

U ovom trenutku, Philip Morris International, prolazi kroz veliku poslovnu transformaciju, odlučan u svom angažmanu na stvaranju budućnosti bez duhanskog dima, te ulaže značajna sredstva kako bi se to i ostvarilo. Naime, kompanija radi na uvođenju bezdimnih proizvoda, a na sinoćnjem druženju, naglasak je bio na IQOS-u. Riječ je o duhanskom proizvodu  kojega čini elektronski uređaj s duhanskim umetcima HEETS koji su posebno proizvedeni isključivo za korištenje s IQOS uređajem. Za razliku od klasične cigarete, nema izgaranja duhana već se on – zagrijava.

 „Ova večer je znak naše zahvalnosti prema partnerima i prijateljima, od kojih su neki s nama od početka našeg rada u Mostaru. Kao jedna od najvećih kompanija u svijetu, imamo obavezu da svojim primjerom postavimo visoke standarde i da ih se stalno pridržavamo, kao i da postavljamo jasne i mjerljive ciljeve koji nam pomažu smanjiti štetan utjecaj na okoliš.

Milijuni odraslih pušača već su počeli koristiti IQOS, a mi ćemo ga nastaviti stavljati na nova tržišta. Vjerujemo da ćemo raznovrsnom ponudom potencijalno manje štetnih proizvoda potaknuti još veći broj odraslih pušača da ih što prije počnu koristiti te povećati prisutnost naše kompanije u ovoj kategoriji proizvoda i pozitivno utjecati na javno zdravlje. Zahvalni smo svima ovdje prisutnima koji nas podržavaju u našim težnjama i ciljevima ovdje, koji su isti kao i širom svijeta: osiguranje bolje budućnosti za naše sofisticirane potrošače i njihovu okolinu.”, izjavio je Lazović.

 Odrasli pušači diljem svijeta traže bolje alternative cigaretama, imajući pritom različite sklonosti u smislu rituala, okusa i iskustva. Kao rezultat velike želje i posvećenosti tima PMI u BiH, da pokažu i dokažu da je i BiH dio modernog svijeta, kompanija je nedavno pustila na tržište i IQOS, elektronski uređaj koji zagrijava, a nesagorijeva specijalno dizajnirane patrone pravog duhana.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana