Sport     | 30.09.2019. 13:34 |

Judo klub 'Borsa' nastavlja s radom, prioritet obnova dvorane

FENA Saopćenje

MOSTAR, 30. rujna (FENA) - Judo kluba "Borsa", čije su prostorije izgorjele u subotnjem požaru, nastavit će s radom na drugim lokacijama, a primarni im je cilj, kako navode, obnova dvorane.

S obzirom da dvorana nije bila osigurana, pokrenut će se akcije prikupljanja novca za obnovu objekta, izvijestili su u ponedjeljak iz "Borse".

"Klub Borsa koji je okupljao veliki broj djece i mladih, te bio jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva Bosne i Hercegovine, trenutno se nalazi u izuzetno teškoj situaciji. Hoće li vatrena stihija koja je progutala najuslovniju dvoranu na ovim prostorima zaustaviti rad ovakvog kolektiva?", pitaju se u Borsi te podsjećaju kako su stotine djece, koja su prošla programe rada tog kluba, danas izgrađeni aktivni mladi ljudi.

Također ističu kako su reprezentaciju BiH uvijek činili ponajviše članovi tog mostarskog kluba, te su grad Mostar i Bosnu i Hercegovinu uspješno predstavljali na najznačajnijim judo natjecanjima.

Judo klub "Borsa" organizator je i najveće sportske manifestacije Bosne i Hercegovine koja okuplja preko 1000 natjecatelja iz više od 30 zemalja svijeta.

Napominju da je na dan nemilog događaja u subotu judo klub "Borsa" bio uspješan na prvenstvu države za seniore do 23 godine osvojivši 2. mjesto u ukupnom plasmanu tog državnog natjecanja.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta