Sport     | 01.10.2019. 08:08 |

Modrić najavio autobiografiju - 'Moja igra'

FENA Agencije

MADRID, 1. listopada (FENA) - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je u ponedjeljak objavljivanje svoje knjige, autobiografije nazvane "Moja igra".

 "Veliko mi je zadovoljstvo najaviti skorašnji izlazak moje knjige. Sretan sam što ću podijeliti životnu priču sa svima vama te se nadam da ćete uživati u 'Mojoj igri'", priopćio je 34-godišnji nogometaš Real Madrida preko Twittera.

Nije naveo hoće li u knjizi govoriti samo o svojim nogometnim trenucima ili i onima sa suđenja za korupciju u Hrvatskoj i utaji poreza u Španjolskoj, javlja Hina. 

Modrić je u ponedjeljak trenirao sa suigračima u Madridu te je ušao na popis 19 igrača za utakmicu Lige prvaka između Real Madrida i Club Bruggea, koja se igra u utorak na madridskom stadionu Santiago Bernabéu.

U subotu je odigrao posljednjih 25 minuta protiv Atlético Madrida, što mu je bio prvi nastup poslije 19 dana i ozljede aduktora desne noge.

Nakon utakmice je rekao novinaru španjolske radijske postaje Onda Cero kako se oporavio od ozljede te da će se priključiti reprezentaciji Hrvatske za utakmice protiv Mađarske 10. listopada te protiv Walesa tri dana kasnije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Modrić bi u utorak protiv Club Bruggea mogao startati u udarnoj postavi.

Prošli tjedan je petu godinu zaredom bio uvršten u najboljih 11 nogometaša svijeta u organizaciji svjetske nogometne organizacije FIFA.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Real Madrid: Samo razgovaramo s Modrićem oko ugovora

Modrić ostaje u Real Madridu

Ancelotti drugi put u tjedan dana pohvalio Modrića i ostatak vezne linije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo