Bosna i Hercegovina     | 03.10.2019. 08:31 |

Ganić: Vlada ZDK-a posvećena ulaganju u obrazovanje

FENA Saopćenje

ZENICA, 3. oktobra (FENA) - Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirza Ganić uputio je čestitku povodom 5. oktobra, Svjetskog dana učitelja.

-Povodom Svjetskog dana učitelja želim Vam u ime Vlade Zeničko-dobojskog kantona i u svoje lično ime uputiti iskrene čestitke i poželjeti puno uspjeha i zadovoljstva u Vašoj plemenitoj misiji. Djeca i mladi su naša budućnost i zato odajem poštovanje za sve što činite kako biste im prenijeli neophodna znanja i vrijednosti dajući im pečat koji ostaje za cijeli život. Svjesna Vaše uloge i odgovornosti, Vlada je posvećena stvaranju što boljih uslova za rad i odvijanje nastavnog procesa, kroz ulaganja u obrazovnu infrastrukturu te unapređenje Vašeg materijalnog položaja. Na tom putu ostajemo i u budućnosti - poručio je Ganić.

Učiteljima, nastavnicima, profesorima i odgajateljima zaželio je još puno uspjeha, kreativnosti i strpljenja u radu, uz molbu da i dalje ulažu trud i znanje u mlade naraštaje, a time i kvalitetniju budućnost svih nas, saopćeno je iz Press službe ZDK-a.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Đaci u ZDK trenutno na proljetnom odmoru, preporuka da nenastavne dane imaju i za Bajram

Ramazanska čestitka premijera Pivića i predsjedavajućeg Huskića

Lendo uputio ramazansku čestitku reisu Kavazoviću

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo