Ekonomija     | 04.10.2019. 13:07 |

Vlada Brčkog dala suglasnost za Memorandum sa 'Studen & Co Holding GmbH'

FENA Saopćenje

BRČKO, 4. listopada (FENA) - Vlada Brčko distrika na sjednici u petak dala je suglasnost za potpisivanje Memoranduma o razumijevanju sa "Studen & Co Holding GmbH" u svezi s "Poslovnom inicijativom za sveobuhvatno poboljšanje poslovnog ambijenta i standarda života u Brčko distriktu BiH".

 Vlada je usvojila i Odluku o utvrđivanju kriterija za raspodjelu sredstava na ime jednokratne pomoći umirovljenicima s mjestom prebivališta u Brčkom kao i Program utroška sredstava po toj odluci, priopćila je Vlada Brčko distrikta.

 Usvojen je i Prijedlog odluke o utvrđivanju kriterija za raspodjelu sredstava na ime subvencije za komunalne usluge korisnicima socioprogramskih mjera te Program utroška sredstava dotacije pojedincu korisniku socioprogramskih mjera za komunalne usluge u 2019. godini.

 Članovi Vlade odobrili su Smjernice za izradu pravilnika o načinu vođenja, čuvanja, prikupljanja i raspolaganja medicinskom dokumentacijom.

 Razmatrajući točku dnevnoga reda koja se tiče Smjernica za izradu nacrta pravilnika o upravljanju i održavanju objekata neprofitno-socijalnog stanovanja, članovi Vlade donijeli su zaključak kojim su povukli tu točku s dnevnoga reda kako bi je Ured za upravljanje javnom imovinom u suradnji s Odjelom za raseljene osobe, izbjeglice i stambena pitanja i Odjelom za zdravstvo i ostale usluge doradio. 

 Sjednica Vlade bit će nastavljena u srijedu, 9. listopada, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Vijeće ministara BiH o Nacrtu zakona o sudu BiH

Vijeće ministara BiH sutra o Nacrtu zakona o sudu BiH

Prekinuta sjednica Doma naroda PSBiH, Klub Bošnjaka protiv Prijedloga zakona o Ustavnom sudu BiH

Promo

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Alma Ras: Slavimo uspjeh s uposlenicima od preko deset i dvadeset godina izvrsnosti