Servisne informacije

Servisiranje tunela Vis, 25. Novembar i Grab od 20.00 sati

Saopćenje

SARAJEVO, 9. oktobra (FENA) - Zbog redovnog servisiranja tunela Vis, 25. Novembar i Grab večeras od 20.00 sati do sutra (10.10.) do 06.00 sati bit će zatvorena desna strana dionice autoputa A-1 Lepenica-Tarčin.

Radovi na autoputu A-1 izvode se i na dionici Sarajevo sjever-Lepenica na lokalitetima Ban Brdo i Treševine gdje je  saobraćaj preusmjeren iz vozne u preticajnu traku. Na dionici Podlugovi-Sarajevo sjever saobraća se dvosmjerno u dužini od 2 km.

Danas i sutra izvode se radovi na asfaltiranju regionalnog puta R-906 Bijele Vode – Šabići. Na ovoj dionici u terminu od 07.30 do 18.00 sati, saobraćaj je obustavljen i preusmjerava se na alternativne pravce.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Sanacioni radovi izvode se između graničnih prijelaza Doljani i Metković, a na mjestu izvođenja radova saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja, saopćeno je iz IC BIHAMK-a.

Sadržaj dostupan isključivo pretplatnicima FENA servisa. Za više informacija o načinu i uslovima korištenja servisa kontaktirajte marketing@fena.gov.ba.