Stranačke aktivnosti     | 10.10.2019. 18:39 |

Saopćenje za javnost PDP-a

FENA Saopćenje

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović danas je u Istočnom Sarajevu prisustvovao sastanku Regionalnog odbora PDP-a Izborne jedinice 8. Tokom sastanka rečeno je da su pripreme za lokalne izbore u punom jeku:

„Sarajevsko-romanijska regija je tradicionalno davala podršku strankama koje su trenutno opozicija na republičkom nivou. Očekujem bolji rezultet nego 2016. godine, vjerujući da smo u opštinama u kojima smo vlast, kao i u Gradu Istočno Sarajevo opravdali očekivanja građana. Gradonačelnik Vuković je uradio mnogo na promociji u regionalnim i međunarodnim okvirima, što ovaj grad i zaslužuje“, istakao je Borenović.

On se osvrnuo i na nedavno održani Sabor PDP-a:
„Ova regija će, kao i do sada, biti snažno zastupljena u najvišim organima PDP-a. Oduvijek se trudimo da održimo regionalni balans, kako u stranačkim organima, tako i u izvršnim tijelima kada smo vršili vlast. Za nas je podjednako važan svaki čovjek, bio on u Banjaluci, Prijedoru, Palama, Han Pijesku ili Bileći“, zaključio je Borenović.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

PDP

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Saopćenje za javnost PDP-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'