Regija     | 13.10.2019. 15:54 |

Policija traga za muškarcem, povezanim sa sukobom u kojem je ozlijeđen Petrač

FENA Agencije

ZAGREB, 13. listopada (FENA) - Zagrebačka policija traga za osobom koja je se u subotu kasno navečer ispred zagrebačkog hotela Esplanade teško ozlijedila 64-godišnjeg poduzetnika Hrvoja Petrača, a zasad je poznato da se radilo o sukobu dvojice muškaraca.

Glasnogovornica zagrebačke policije Marija Goatti rekla je u nedjelju na konferenciji za novinare da se radi o sukobu dvojice muškaraca koje je rezultiralo teškim ozljeđivanjem 64-godišnjaka, a prema sadašnjim podacima ne radi se o nekakvom planiranom, kako je bilo navoda, velikom obračunu.

U policiji zasad nisu htjeli otkriti je li joj poznat napadač kao ni točnost informacije Jutarnjeg lista po kojoj policija traga za 29-godišnjim Vjekom Sliškom, sinom Marka Sliška, ubijenog 2003. i nećak Vjeke Sliška, ubijenog 2002., javlja Hina.

-U ovoj osjetljivoj fazi kriminalističkog istraživanja bilo bi nerealno očekivati da možemo podijeliti operativne detalje koje su nam bitni za kvalitetno provođenje kriminalističkog istraživanja - rekla je Goatti novinarima ispred sjedišta zagrebačke policije.

Hrvoje Petrač, široj javnosti poznat kao osuđenik za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u tzv. aferi dragulji napadnut je i teško ozljeđen u subotu oko 22,30 sati ispred zagrebačkog hotela Esplanade, u Mihanovićevoj ulici.

Policija je u prvim satima nedjelje objavila da je 64-godišnjak napadnut u Mihanovićevoj ulici, nakon što mu se na ulici "prilikom parkiranja kratko obratio nepoznati muškarac".

Prema neslužbenim podacima Petrač je napadnut dok je ispred hotela izlazio iz svojega automobila, a navodno je zadobio frakture kostiju obje noge te potres mozga.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

Zastupniku u Saboru KSB-a zapalili automobil

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo