Bosna i Hercegovina     | 16.10.2019. 11:01 |

Bešlić: JICA pomogla razvoju i poboljšanju mostarskog sporta

FENA Saopćenje

MOSTAR, 16. listopada (FENA) - Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić primio je u srijedu u svome uredu koordinatoricu projekta za izgradnju povjerenja putem tjelesnog odgoja u Bosni i Hercegovini Tsui Yasuko.

Kako su izvijestili iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara, koordinatorica Yasuko upoznala je Bešlića s aktivnostima koje su Japanska agencija za međunarodnu suradnju (JICA) i Sportski savez Grada Mostara proveli u proteklom razdoblju.

Istaknula je kako su organizirali 33 sportsko-obrazovne aktivnosti, izrazivši pritom nadu da će nastaviti i proširiti dosadašnju dobru suradnju u cilju boljeg i zdravijeg društva.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je na potpori i što je JICA izabrala Grad Mostar i Sportski savez tog grada za suradnju te svojim znanjem i iskustvom pomogla razvoju i poboljšanju mostarskog sporta.

Inače, JICA je razvojna institucija Vlade Japana s više od 90 predstavništava diljem svijeta, a osnovni cilj joj je da kroz prijenos znanja i vještina pomaže društveno-ekonomski razvoj država u tranziciji, navodi se u izvješću.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana