Sport     | 17.10.2019. 10:52 |

Meč godine između Denisa Stojnića i Ante Delije u zagrebačkoj Areni

FENA Saopćenje

ZAGREB, 17. listopada (FENA) - Ljubitelji borilačkih sportova u regiji već duže vrijeme priželjkuju borbu između Denisa Stojnića i Ante Delije, a konačno će doći na svoje 9. studenoga u zagrebačkoj Areni.

 Za to se pobrinula najveća europska MMA organizacija Konfrontacja Sztuk Walki (KSW) i ovo će biti borba večeri na eventu KSW 51 u Zagrebu.

 Stojnić i Delija trebali su se boriti prošle godine u Dubrovniku, no Hrvat je otkazao borbu jer je odlučio otići u Japan na borbu u organizaciji Rizin protiv Ricarda Prasela, koju je dobio odlukom sudaca.

 "Antu Deliju cijenim i respektujem kao borca. U meč ulazim spreman i koncentriran i nadam se da ćemo pružiti borbu o kojoj će se dugo pričati. Ovaj meč je izazvao veliki interes u cijelom regiji i nadam se velikoj podršci s tribina", izjavio je Denis Stojnić, najbolji bh. MMA borac koji je neporažen u posljednjih osam borbi.

 Interesantno je kako je Delija izgubio od Dion Staringa Soldiera u drugoj rundi, a da je Stojnić istog protivnika pobijedio u drugoj rundi.

 "Nema veze tko je od koga izgubio ili pobijedio, ovdje se gleda meč između nas dvojice, i to je jedino bitno. Pozdrav iz Nizozemske od Golden Glory - Hemmers tima. Vidimo se uskoro u Sarajevu, a 9. studenoga u Zagrebu", kazao je Stojnić koji je u uspješnoj karijeri 22 puta ulazio u oktagon, a zabilježio je 19 pobjeda uz 3 poraza od kojih su dva u UFC-u od kasnijeg prvaka Caina Velasqueza te Stefana Struvea, a njihov meč proglašen je najkrvavijim u povijesti MMA borbi.

 U povodu meča godine na Instagramu se oglasio i Ante Delija.

 "Dragi prijatelji, ovim putem najavljujem borbu koju su balkanski fanovi htjeli gledati. Veliki respekt za iskusnog protivnika Denisa Stojnića i za njegovu karijeru, ali do trenutka dok se ne zatvore vrata od kaveza. Siguran sam da će borba biti atraktivna publici i ovim putem vas pozivam da nas dođete podržati u Areni u Zagrebu. Ovaj događaj mnogo znači za budućnost balkanskog MMA", napisao je Delija na Instagramu, nakon čega mu se zahvalio njegov protivnik Denis Stojnić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Više od 1.000 policajaca i zaštitara pred Camp Nou uoči El Clasica

Ženska teniska reprezentacija BiH danas protiv Luksemburga

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta