Stranačke aktivnosti     | 18.10.2019. 19:57 |

Saopćenje za javnost Naše stranke

FENA Saopćenje

Omer Berbić novi je predsjednik Foruma mladih Naše stranke

Večeras je u Sarajevu održan Drugi Kongres Foruma mladih Naše stranke. Izabrano je novo rukovodstvo. Predsjednik Foruma mladih NS za Bosnu i Hercegovinu je Omer Berbić iz Tuzle, a potpredsjednica je Naida Omerdić iz Zenice.

Mandat rukovodstva Foruma mladih traje dvije godine. U prethodnom mandatu Forum mladih je radio na širenju članstva, jačanju postojećih odbora i formiranju novih, jačanju međunarodnog uticaja i saveza s mladim liberalima u drugim zemljama te političkoj edukaciji svojih članova.

Na prošlom Kongresu Forum mladih postao je organ Naše stranke, što govori da je njegov značaj i uticaj u hijerarhiji stranke ojačao.

U naredne dvije godine fokus Foruma mladih, prema riječima njegovog novog predsjednika, bit će snažnija promocija rada mladih političara Naše stranke u javnosti, jačanje njihove pozicije unutar stranke te širenje članstva.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo