Bosna i Hercegovina     | 28.10.2019. 08:59 |

Sastanak visokih izaslanstava HDZ-a BiH i SDA najvjerojatnije slijedećeg tjedna

FENA Ivana Banovic

MOSTAR, 28. listopada (FENA) - Odgođeni sastanak izaslanstva Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) i Stranke demokratske akcije (SDA) koji je bio planiran za danas u Mostaru, održat će se najvjerojatnije sljedećeg tjedna, kazao je Feni glasnogovornik HDZ-a BiH Anđelko Maslać.

Naveo je kako je sastanak odgođen na zahtjev predsjednika SDA Bakira Izetbegovića koji je, kako je kazao, imao neodgodive privatne obveze i samo iz tog razloga.

- Bilo je govora da se sastanak održi u četvrtak ili petak, no tada katolici obilježavaju svoje velike blagdane Svih svetih i Dušni dan tako da će se sastanak najvjerojatnije pomjeriti za početak sljedećeg tjedna, tj. u ponedjeljak ili utorak - istaknuo je glasnogovornik HDZ-a BiH.

Stranačka izaslanstva u Mostaru trebala su predvoditi predsjednici HDZ-a BiH i SDA dr. Dragan Čović i Bakir Izetbegović.

Podsjećamo, izaslanstvo SDA na čelu s predsjednikom stranke Bakirom Izetbegovićem trebalo se prije susreta s Čovićem sastati i s izaslanstvom KO SDA HNK, ali i taj je susret odgođen.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Upriličen sastanak izaslanstva BiH i predstavnika Europske unije nakon pristupnih pregovora

Nović učestvovao u Rimu na drugom sastanku Konvencije za jačanje CEI

Sastanak Nikšića i Isaka - Vjerujemo u zakonit i ispravan rad svih institucija

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu